Leren werken met de pendel

Instructeur
Vanessa Brosens
128 Studenten ingeschreven
0
0 beoordelingen
  • Beschrijving
  • Curriculum
77096697_427714334564546_1612223494764888064_n
  • Wil jij graag jouw unieke pendelcode ontdekken ?
  • Wil jij graag jouw energiefrequentie verhogen ?
  • Wil jij graag antwoorden krijgen op je vragen via de pendel ?
  • Wil jij graag op een leuke manier een connectie maken met je pendel ?
  • Wil jij graag leren werken met pendelkaarten ?
  • Wil jij graag leren hoe jij je chakra’s bij jezelf en bij anderen kan uitpendelen en in balans zetten ?
  • Wil jij graag leren communiceren met je gids(en)?

Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de online training “Leren werken met de pendel”. Tijdens deze training leer ik je alle geheimen over hoe je op de juiste manier aan de slag kan met een pendel. En wat er allemaal voor nodig is om volledig op je pendel te kunnen vertrouwen.

De training gaat van start met een video op het platform (een besloten FBgroep) , waarbij ik je al een beetje vertel, hoe de training in zijn werk gaat. De training bestaat naast deze start uit 4 online lessen die inspirerende filmpjes bevatten, een geleide meditatie en leuke thuisopdrachten. Bij de aankoop van deze training, mag je ook een leuke kristallen pendel ontvangen. Ik pendel uit welke pendel het beste bij jou past en deze krijg je toegestuurd, zodat je meteen aan de slag kan.

Gedurende 4 weken mag je elke week op een vaste dag een nieuwe online videoles verwachten. Hierdoor kan jij zelf kiezen op welk moment je deze les gaat bekijken en doornemen. Je doet het op je eigen tempo en wanneer jij tijd hebt. Heb je vragen tijdens de online video lessen, dan kan je die steeds stellen op het platform, die bij deze training hoort. Ik antwoord dan zo snel mogelijk op deze vragen.

De prijs van deze geweldige cursus bedraagt 100 euro.  In deze prijs is echt alles inbegrepen: levenslange toegang tot de cursus, een kristallen pendel (speciaal uitgependeld voor jou), meditaties, videolessen, downloadbare uitgeschreven cursuslessen, ondersteuning van mij op het FB platform en DE verzendkosten.

Start van de cursus: 30 april 2024

Ben jij ook overtuigd ? Schrijf je dan snel in voor deze cursus !

Liefs Vanessa