Orakelkaarten intuïtief lezen

Instructeur
Vanessa Brosens
79 Studenten ingeschreven
0
0 beoordelingen
  • Beschrijving
  • Curriculum
FB_IMG_1587196535885
  • Wil jij graag orakelkaarten intuïtief kunnen lezen zonder het boekje te raadplegen?
  • Wil jij graag jouw energiefrequentie verhogen?
  • Wil jij graag antwoorden krijgen op jouw vragen met behulp van de orakelkaarten?
  • Wil jij graag de betekenissen van de kleuren op orakelkaarten leren kennen?
  • Wil jij graag leren hoe een bepaalde situatie gaat verder lopen met behulp van je orakelkaarten?
  • Wil jij graag leren hoe jij een relatielegging, een loopbaanlegging of een spirituele legging kan leggen, voor jezelf of een ander?
  • Wil jij graag leren hoe je een korte reading voor iemand anders kan geven met behulp van de orakelkaarten?

Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de online training “Orakelkaarten intuïtief lezen”. Tijdens deze training leer ik je via videolessen, alle geheimen over hoe je op de juiste manier aan de slag kan gaan met orakelkaarten. Dit is toepasbaar op andere orakeldecks.
De training bestaat uit 3 online videolessen die inspirerende filmpjes bevatten, een geleide meditatie en leuke thuisopdrachten. Bij de aankoop van deze training, ontvang je ook het prachtige orakeldeck “Orakel van de Elfen” of “Wijsheid van het Orakel”. Deze mag je via de post ontvangen.

Gedurende 3 weken mag je elke week op een vaste dag een nieuwe online videoles verwachten. Hierdoor kan jij zelf kiezen op welk moment je deze les gaat bekijken en doornemen. Je doet het op je eigen tempo en wanneer jij tijd hebt. Heb je vragen tijdens de online lessen, dan kan je die steeds stellen in de besloten facebookgroep, die bij deze training hoort. Ik antwoord dan zo snel mogelijk op deze vragen.
Ook tijdens de weken, kom ik wel eens live om samen met jullie wat te praten over jullie vorderingen of om eventuele zaken verder uit te diepen of samen lekker te oefenen.
De prijs voor deze heerlijke cursus bedraagt 120 euro.  In deze prijs zit alles inbegrepen: orakeldeck, downloadbare pdf’s, meditatie, videolessen, ondersteuning via besloten FB groep inbegrepen, levenslange toegang tot de cursus en DE verzendkosten (vermits de verzendkosten van een orakeldeck hoger zijn omwille van de afmetingen, is de prijs van deze cursus net iets duurder).

Start van de cursus: zaterdag 6 januari 2024

Ben jij ook overtuigd? Schrijf je dan snel in voor deze cursus!
Liefs Vanessa